onsdag 30 september 2009

Lågt och lugnt..

"lågt och lugnt"- är en favorit replik från cars, alltså inte min utan Theos ;-) Det passar ganska bra in på dagens beteende, vi ligger lågt idag. Theo hade feber igår och va hemma från dagis, inatt vaknade han och va skitledsen och vrålade att han hade ont i tungan, han va så ledsen och förstörd. Han har blåsor på hela tungan, stackarn, han hade dreglat ner hela sängen typ för det gjorde för ont att svälja.
Bestämde att han skulle va hemma idag med då givetvis. Men idag är han pigg som en lärka och springer och klättrar på väggarna som vanligt ;-) Han har inte alls ont längre, eller ja kanske lite, men blåsorna är konstigt nog nästan helt borta! Skönt, med tanke på att det är den stora dagen imorgon! Han kommer va på dagis de tre timmarna som vanligt för att fira med sina dagiskompisar, jag ska ta med glass med tillbehör så de har lite gott att mumsa på =)

Annars är det väldigt lugnt, har städat en hel del, tvättat, fixat med blommorna och lite sånt, ska ta och bädda rent i sängarna nu med... I´ll be back!

1 kommentar:

Anna sa...

Gissar på att han fått den nya barnsjukdomen. "höstblåsor". De går på dagiset är i långasjö också...