onsdag 23 september 2009

Pause!

Hej hopp nu är vi hemma från förmiddagens aktiviteter! Vid lämning på dagis sprang jag i vanlig ordning på Jessica, och eftersom vi skulle på babycafé vid 10 så bestämde vi att vi åker till affären tillsammans och sen sätter och på fiket och snackar bort tiden. Och det gick bra ;-) Så drygt att behöva åka hem emellan och sätta sig och glo, men vi satt bland alla gubbar på fenix och drack kaffe =)
Sen intog vi babycafét, så himla roligt va det idag! det va många fler denna gången, och vi va hela 4 stycken från min föräldrargrupp, skitskoj, har ju inte träffat nån av dem sen innan bebisarna kom. Vi pratade om att ta en fika på egen hand nån gång eftersom de inte kommer dra igång vår grupp alls under hösten.
Nackdelen med babycafét är att det är för kort tid, 10-11.30 plus att vi måste gå lite efter 11 för att hämta stora barnen på dagis... Nåja kul att det blev nåt iaf! Många bebisar som va i samma storlek som Milo, annars är han alltid minst.

Japp träning blev det igår för de som undrar, och det gick kanonbra, kommer dock att skippa simningen ett tag framöver, så jobbigt att bara göra bentag med ett ben :-P Men imorrn blir det träning igen! Jihooo!

Nu måste jag röja upp lite för snart kommer Malin över en sväng, hon har en timmes lunch och ville inte sitta i fikarummet och glo, vilket är förståligt =)

Hej hopp!

Inga kommentarer: