lördag 26 december 2009

Annandag jul!

Va tvungen att visa min underbara dress som jag fick av mamma o Dan

Nu är vi äntligen hemma efter allt julfirande, har verkligen haft en underbar jul! Brunnen igår va sådär, det blev x antal låtar i karaokebaren, inte helt oväntat ;-)Det va sjukt mycket folk på förfesten både lite barndomsvänner oc några för mej okända människor. Men det va skoj, vi va hemma hos Daniel och när vi kom dit, Emma jag och Daniel fick vi röja rejält, det va en riktig ungkarlslägenhet, men det blev ganska bra i slutänden =)

Det va dock lite rörigt på brunnen, mycket folk och man sprang mest runt. Emma och jag åkte hem vid ett tiden, David va snäll och kom och hämtade oss. Emma stöp rakt i säng när vi kom hem, jag satte mej och åt klyftpotatis och fläskfilé, och pratade en massa med Dea och David som satt uppe.

Sen va det bara upp vid lite över 7 imorse. Men jag fick gå och lägga mej en stund till sen mamma och Dan tog pojkarna =) Jag va ändå inte så dålig imorse, bara trött... Slutade dricka ganska tidigt på kvällen så det känns som ett smart drag.

Det är sjuuuukt skönt att va hemma. Andreas kommer hem om typ 2 timmar sen blir det nog pizza och när barnen somnat gissar jag på wii =) Nu ska jag kolla till Milo låter inte som han somnade, sen ska jag gosa i soffan med Theo och kolla på ice age han fick boxen med alla tre filmerna i julklapp...

God fortsättning gott folk!

Inga kommentarer: