onsdag 16 december 2009

Det bästa med julgodis...

Är att när man fixat ihop det så är man inte det minsta sugen på nåt godis eller liknande, haha. Kan erkänna att kolan inte blev sådär hård som jag velat men wienernougaten blev kanon! Och nu är ingredienserna till Rocky road och köttbullar inhandlade så imorrn har vi nya grejer att bygga ihop =)

Vi tog som sagt en tur med vagn och pulka till affären, mysigt men hemvägen blir som alltid lite jobbigare... Då har Milo kommit på att om man skriker lite så kan mamma bära istället för att han får åka i vagnen... Så lite sur va man sista metrarna när man fick gå och bära och köra vagnen samtidigt :-P Nä men han har varit extra gnällig idag vilket är fullt förståeligt. Han har ju varit feberfri hela dagen och vid middagstid när jag bytte blöja såg jag de berömda prickarna på hela magen. Alltså tredagars febern. Theo hade den med, fast han va bara 7 veckor då så detta va ju liite lättare, även om man va lite nervös när febern inte ville gå ner! Men nu är det värsta över iaf.
Imorrn har vi bvc tid så jag tänkte ringa innan och kolla så det är okej att vi kommer, sånt smittar väl inte men lika bra att kolla vad de tycker.. Det är ju läkarbesök denna gången och eventuellt influensavaccin? Nåja vi får se...

Usch va jag läääängtar till stan och lite shopping nu!!!! Funderar på en klänning jag hittat på nätet... Men köper jag den nu så kommer den i början på nästa vecka och passar inte den då så har jag ingen chans att hitta nåt nytt... usch va jag rabblar... Godkväll!

Inga kommentarer: