fredag 11 december 2009

Jävla idioter!

Ja nu är vi hemma efter kyrkis, gick lite tidigare idag. Theo fick paket när vi gick, det innehöll ett litet ministall, ni vet krubban och hela köret, men huvudet va av på en av gubbarna :-P
Fick in lite fler betalningar idag så nu blir det att shoppa present/blomma! Tar nog det imorrn, hämtar upp Jessica och lämnar barn hemma, lugnast eller vad tror ni!?

Idioter ja, det finns det gott om... På kyrkis fick vi höra att det finns många fall av magsjukan på dagis. Tydligen barn som spytt och gått hem igår som va med i Luciatåget idag... HUR tänker man då? Funkar hjärnan alls? Är det SÅ viktigt med Luciafirande? Visst är det skitmysigt och så men nån jävla gräns måste det finnas. Det va mycket magsjuka på Lucian förra året med på dagiset, och då fick ju vi det och missade kyrkisavslutningen! Blir inte förvånad om det blir likadant i år. Men inte fan går vi dit och vi har magsjukan! Visst kan det va barn som blivit sjuka under morgonen och det är ju svårt att undvika, magsjukan flyger ju oftast på hux flux, men att gå dit när man fattar att man smittar är ju puckat! För så tröga är väl inte folk att de tror att smittan är borta så fort man slutar spy? eller?

Verkligen kul om vi får det nu i helgen när vi ska fira Andreas imorrn, har bokat banor på bowlingen och beställt smörgåstårtor... Inget avacerat men det vore ju typiskt och bli sjuka! Då får vi bannemej äta smörgåstårta i denna familjen!!

Milo somnade nyss och Theo somnar nog med en stund! Hoppas jag verkligen!

Nu har jag avreagerat mej lite här så nu kan jag lugna ner mej lite! Ska nog krypa ner i andra änden av soffan och blunda lite =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig! De e så tråkigt/sorgligt att folk inte han hålla sig hemma/inne tills dom är friska på riktigt.. Är ju tyvärr därför så många bli sjuka.. Vet inte hur många gånger de har stått på lappar från både bvc å dagis att man smittar upp till 36timmar efter sista krkning på vinterkräksjukan...

Hoppas att ni klarar er nu, vi låg förra helgen.. tredje gången för malte denna höst/vinter.. Kram Fie

Johanna sa...

Nä man blir så irriterad!
Hade inte nån av dina barn massa magsjukor på rad typ förra året med? Förkylningar kan man ju leva med men det är såå jäkla jobbigt när de kräks! Usch nä vi har inte tid med sånt nu! ;-)
Kram