måndag 28 december 2009

En dag i staden

Theo ääälskar skor, här provar han för fullt =) Undrar vem han fått det ifrån, inte sin pappa iallafall ;-)
Vi åkte som sagt in till Kalmar idag för att trängas med lite folk. Men jag blev väldigt överraskad för det va skit lite folk när vi kom. Klockan va väl lite över tio, trodde folk brukade stå och banka på dörrarna när det va rea... Så jag tog Gina först så jag fick ta det medan barnen fortfarande va lugna. Jag kunde gå och plocka åt mej det jag ville i lugn och ro och promenera rätt in i en provhytt, utan kö och massa trängsel... Hittade lite, en bolero, en grå kofta och en svart typ stickad tröja. Halva priset på allt det jag hittade, kanon =) Är det så lite folk när det är rea så kan jag gå oftare :-P

Nä jag är väl inget större fan av rea, precis som min kära vän Ita skrev på sin blogg, har nog blivit hjärntvättad av henne i min ungdom :-P Nä men trängsel trängsel och sura brudar som sliter i allt, är det nån som tycker det är kul? Och så är det alltid utplockat i den storleken man vill ha!
Sen kikade vi i andra affärer och så ikea med, och NU hade de lära-gå-vagnen, så idag fick Milo sin sista julklapp =) Vi åt faktiskt på ikea idag, det händer inte så ofta men idag va vi alla hungriga och trots mitt tjat om kinamat så blev det ikea ;-) Ja jag va ju kanske inte så sugen på att åka in till stan heller efter allt springande... Kan ju säga att det inte va så lugnt så länge, när vi kom ut från modehuset så va det ju fullt av bilar och folket strömmade in... De hade nog bara tagit lite sovmorgon ;-)
Fick tag i en liten "ficka" till min mobil med, kanon, annars kommer jag repa den direkt i väskan! Har t.o.m. skyddplasten kvar på den :-)

Nä nu vet jag inte vad jag ska gör riktigt, Andreas har tagit teven, massa hockey och innebandy som han zappar emellan... kul.
Nä men imorrn ska jag klippa mej, men jag tror att jag är för feg för att våga klippa av det...
Ha en trevlig kväll, återkommer säkert eftersom jag kommer va såå uttråkad!

Inga kommentarer: