onsdag 2 december 2009

Shoes =) =) =)


Nu är vi hemma från stan! Och jag hittade ett par stövlar! Hittade de på nätet igår när jag satt o kollade, och direkt när vi kom in i butiken så såg jag dem! Sååå sköna! Såg liknande stövlar på Hannah Graaf på ett foto och jo visst hon är snygg i allt men jag gillade stövlarna skarpt så där fick jag lite inspiration =) Och hör och häpna de är INTE svarta! Inte jätteofta det händer, i min "skogarderob" är majoriteten just svarta stövlar!
Va det förresten någon som visste att det är 10 mil från Karlskrona hem till Emmaboda!? Bara typ 6 mil dit! Mycket konstigt ;-)
När vi kom till Rödeby på väg hem, så blinkade många bilar åt oss så vi förstod att polisen stod längre fram... Så vi tänkte att vi tar en annan väg hem, ifall de nu skulle kalla dagens väglag för vintrigt... (vi är på g att byta däcken!) Och det visade sig att det inte direkt va en genväg! Haha, så kan det gå =)
Handlade en drös med mat på maxi, sen hittade jag ett par grejer på lindex med. Blev inte några kläder till mej det tar jag när syrran och jag ska in den 12:e det är lite lugnare så =)
Nä nu får det räcka för idag. Pusshej!

Inga kommentarer: