söndag 27 december 2009

Rensa rensa rensa =)


Kan inte fatta att man kan växa såå snabbt! Denna högen med kläder blir att packa undan nu... Och ändå är det typ fullt i hans byrå!
Han va lite gnällig för en stund sen, skittrött men ville inte sova så då va det lite liv här, men han somnade efter en stund så då kunde jag plocka färdigt med hans grejer. Nu ska jag strax släng in en ny tvätt och in med det rena i torktumlaren =)
Theo har fortfarande fullt upp med sina julklappar. Han fick Astrid Lindgren pussel av morbror Dea och de sitter han med med jämna mellanrum =) Han är sjukt duktig på att pussla! Sen tröttnar han på det och då tar han fram gitarren som han fick av mormor och Dan och spelar lite julsånger för sin mamma =) Alla hans julklappar är kanonbra, han har fullt upp hela tiden, han har inte direkt nån favorit utan alla är superbra! Gitarren är kanske lite bättre än allt annat ;-)
Han fick ju ice age boxen av sin farfar i julklapp och han älskar ice age, men igår när vi satt och tittade så small det till i dvdn och den la av hela och hållet! Hmm roligt värre. Vi har en dvd med hårddisk så vi har ju mycket som vi spelat in på den så jag hoppas att det går och fixa den!
Nä nu spurtar vi igen efter ett mycket intressant inlägg här :-P

1 kommentar:

Fam.Bohman sa...

Nora fick oxå många fina julklappar, men konstigt nog så är Hjalles bättre å roligare...