onsdag 30 december 2009

Lekdate =)

Även denna dag började med en Theo som klättrade på väggarna redan när han slog upp de bruna. Jag vaknade av att han satt i sängen och skrek :" Maaaammmaaaa, vi måste köpa en ny dbd idag (dvd)!!!" Vid 06.20...

Vid nio tiden drog jag på mej träningskläderna och började göra mej klar för gymmet, Andreas steg upp typ halv tio så då fick jag börja röra mej neråt gymmet. Typ nio minus va det ute imorse när jag kollade... brrr. tio stod det på bilen ... ännu mer brrr...

Sen efter lunch kollade jag med Jessica vad de hade för sig om de va sugna på lite sällskap, och det va de =) Mycket skönt att Theo fick leka av sig lite, han har varit aningen rastlös de senaste dagarna om man säger så... Jessica va lite impad över Milos ål/kryp/krälande- teknik... vi skrattade gott åt honom =) Min sötis =) Alexander tar sig inte nånstans än, så vi förökte få Milo att lära honom, haha... Det gick inte såå bra.

Vi hade tänkt sitta själva hela nyårsafton, kändes väldigt skönt, vi har inte känt att vi orkar så mkt annat detta året. Behöva söva barnen på nåt annat ställe och sringa och kolla till dem hela tiden,det är ju alltid en massa fart och liv runtom, och en av oss får inte dricka en droppe och måste köra hem på natten, nä det lät inte så lockande detta året. Så god mat, lite vin och bara familjen stod på schemat.
Men för en stund sen ringde Andreas syster och kollade om vi ville ha sällskap, de skulle med sitta själva, likadant deras pappa och likaså deras mamma och hennes nye. Så nu får vi en massa sällskap, men det ska bli trevligt, vi är ju på hemmaplan, då slipper vi fundera på allt det jag nämnde.. Plus att alla kommer efter vi ätit och efter barnen somnat. Så det blir inte massa matjox och sånt... Lite sällskapsspel blir det nog iaf =) Och så får vi ändå egentiden med familjen som vi med ville ha. Blir nog jättebra!

Inga kommentarer: