tisdag 23 juni 2009

Det har blivit mycket gjort här hemma idag!

Ett par nävar sånna här har vi plockat i landet idag. Sjukt goda va de också!!

Ja vi gick hemifrån kvart över 11 idag för o hämta Theo på dagis.. Gjorde dock en liten missbedlmning av ti så vi kom dit lite sent... Då hade Theo fått gå med in, och de fick för sig att vi kanske förlängt denna dagen med som vi gjorde förra veckan, så när vi kom så hade de precis sagt till honom att han skulle äta där. Så de tyckte att han skulle få göra det. S´å vi fick snällt vänta utanför på honom =) Denna personalen alltså, vet att jag sagt det innan men man kan säga det hur många gånger som helst, de är underbara! Alla 4 fröknarna va ju tvugna att komma och kika på Milo också, och givetvis tyckte de att han va superfin!

Sen gick vi till affären och handlade, efter det tog vi rundan runt fiket och köpte varsin baguette och satte oss i lekparken och fikade och mös =)
Så två timmar va vi iväg idag, skönt!
Sen gjordes Milos rum helt klart. Sen äntligen fick Theo sand till sin sandlåda!!


Han sliter som ett djur!

Han har redan alldeles för mycket leksaker i den, får nog rensa lite snart... redan :-P
Redan en stund efter sandlådan kommit på plats kom grannbarnen in. De va och grävde och hoppade på studsmattan. Jag satt inne och matade Milo och Andreas gick in för att fixa nåt. Då hör man Theo gallskrika så vi springer ju ut, och han kommer springande, jätteledsen och blod i munnen. Som tur va så va det "bara" läppen, man tror ju alltid att det är tänderna. Vi vet inte riktigt vad som hände, han säger en sak, men man vet ju inte riktigt om det stämmer helt. Men jag hoppas att det va en olyckshändelse! Han fick iaf en isglass så fläskläppen skulle lägga sig, sen va det glömt...
Imorrn kommer nog Ellen och William hoppas vi på =) Ska bli jätteskoj! Torsdag tror jag systrarna Rylandersson kommer en runda, har inte hört nåt mer om det, men vi hörs väl om det imorrn =) Fredag blir det en liten runda till Karlskrona... igen! Storhandla på maxi och sen ligger vi efter med typ 30 födelsedagspresenter, ska beta av ett par iaf ! Hoppas hinna med Karlskrona möbler med, det hann vi ju inte igår... Lördag, its my birthday ;-) Blir troligtvis middag och så i Eringsboda. Vi tänkte grilla lite och så här hemma, men så erbjöd sig mamma att at det istället så vi bara kan komma och slappa liksom... Nice! Söndag blir det vila! Är det inte så det ska va?? Livet som tvåbarnsmamma är hektiskt!
Nästa vecka är det många fikor inplanerade igen, då har Andreas börjat jobba igen så då får vi se hur det går för lilla mami =) Fast han jobbar ju bara en vecka sen är det 4 veckors semester, så det blir liksom en liten test här nu då!

Det va ju inte meningen att det skulle bli så här långt, men men nu har niju ändå läst hela så det är ju meningslöst att gnälla om det nu ;-)
Ha en trevlig kväll!! Hej hopp!

Inga kommentarer: