tisdag 16 juni 2009

Nära till tårar!

Ska precis ut på promenad!

Idag är en sån underbar dag! Natten va väl godkänd vi somnade vid 22 steg upp vad 07.30 däremellan åt han två gånger tror jag. Helt okej. Sen blev det lite stressigt på morgonen eftersom Theo skulle va på dagis vid 8.30, men det gick.
9.45 va vi då alltså på bvc. Jag ska erkänna att jag va lite nervös, med tanke på att Theo inte gått upp i vikt i början. Men hon sa att det kan ta ett par veckor innan de börjar gå upp i vikt, huvudsaken är att de slutar gå ner... Men hör och häpna lille Milo hade gått upp 55 gram sen i lördags! Så det tyckte hon va jättebra! Det va en enorm lättnad, man har ju gått och tänkt på det mkt. Men Milo har ju inte klagat utan mest ätit och sovit och inte gnällt speciellt mycket däremellan!
Igår beställde vi tapeter till Milos rum, ja en del vet ju hur det ser ut där nu, och ja, nog sagt om det :-P Vi va lite trötta och hade två smågnälliga barn med oss igår så det kändes som att vi tog första bästa, kändes inte riktigt bra faktiskt. Men de ringde idag och sa att den vi valt hade utgått (ja hela pärmen vi valde från hade utgått och inte ersatts) så vi sa att vi kommer tillbaka då. Det underlättade ju att åka dit när Theo va på dagis och Milo va mätt och nöjd =)
Men vi körde till Bengts golv istället för o kika på deras utbud och priser! Och de hade jääättefina tapeter, har inte varit i deras nya lokaler, men det va superfint! Nu är vi helnöjda! Jättefina blå tapeter hittade vi =)
Och allt till altanen är nu inhandlat med, de va och hämtade stenarna idag så nu ska de bara dit med sen är det klart!! Kommer nog bli superfint!
Nu har jag och Milo precis kommit in från en liten promenad, kändes så skönt att kunna gå, visst det är ju inte helt smärtfritt än, men att foglossningen är bort är gudomligt!
Så jaa jag har en mkt bra dag idag! Det bästa är ändå att lillkillen går upp i vikt!

Inga kommentarer: