torsdag 25 juni 2009

Skön dag!

Idag har Andreas jobbat hela dagen, och det har gått jättebra. Har ju haft grym hjälp med idag så det har underlättat väldigt mycket!
Han började dock senare så han tog Theo till dagis först så vi kunde ta det lugnt på morgonen =) Klockan 10 va vi på bvc, sen tog vi apoteket, affären och hämtning på dagis. Dagishämtningen gick väl sådär... De va ute och badade i en pool, Theo och 3-4 andra barn, Theo va busigast av alla och sprang runt och hoppade och hade hur kul som helst! Så jag fick slita en ledsen pojke upp från poolen.
Men det gick över snabbt! En stund efter vi kom hem så kom Ita och Becka på besök! Vi fikade och sen blev det ingen vila för deras del! En hel del hoppande och sandbyggande blev det =)
Bildbevis =)

Här är en aningen tröttare kille, han har sovit mestadelen av dagen. Det är nu på kvällen han piggnat till lite. Har hamnat i nåt mönster så när Theo lagt sig så vaknat denna lille grabben!

Tycker det har varit precis lagom väder idag med, varmt och skönt men ändå en del blåst så det inte blir för varmt! Perfekt!Hoppas helgen blir liknande...

Imorrn blir det Karlskrona för hela slanten =) Skönt att lönen och det har kommit nu, får njuta nu för sen dröjer det tills nästa gång man får lön! Har faktiskt beställt lite kläder med idag, det tycker jag att jag är värd! Kunde liksom inte stå emot ;-)

Nu börjar jag bli lite trött så detta får räcka ;-) Godkväll!

Inga kommentarer: