lördag 23 maj 2009

10 dagar kvar!

Underbaraste blomman! Synd att man inte kan känna doften genom datorn för det finns inte många blommor som luktar godare än liljekonvaljen! Såg de på vägen ut till Buggehult så vi stannade sen på vägen hem. Har varit och ätit god middag där idag, och jättegod äpplekaka med de luxe vaniljsås ;-)

Annars har det varit hopp för hela slanten idag! Inte helt oväntat. Lite småplock i bebisrummet med, tagit fram vagnen och satt ihop sängen och skötbordet... Myysigt! Nu får den gärna komma närsom eller helst tisdag, så jag hinner in till stan först en sväng. Annars är allt klart! Drygt om man går över två veckor nu, haha!


Ja, rummet i sig är ju inte klart än, det ska ju upp tapeter och köpas gardiner, lampor och sånt.. Men det tar vi när vi vet vad det är för en filur i magen! Barnstolen har hamnat där inne med, kanske inte kan använda den riktigt än, men vi har inte hunnit sätta undan den än, så den får nog stå där ett tag...


Väskorna står (nästan) färdigpackade och bara väntar! Theos, min och bebisens skötväska. Lite smågrejer som ska i bara, men det är sånt man använder varje dag så det blir i sista sekund sen...

Nu ska jag kika en sväng på robinson. Imorrn kommer mamma och kanske Dan, ska bli kul, Theo tjatar om att han ska hoppa med dem, får se vad de säger om det =).

Godkväll!

1 kommentar:

Fam.Bohman sa...

oj vad mycke du har packat... vad har du gått efter för lista?
Har oxå liljekonvaljer på köksbordet, känner doften....
Kram