tisdag 5 maj 2009

Lata vi?

Hej hopp!
Idag har vi inte gjort mycket! Vi har varit och fikat på emmagården, men det känns mest jobbigt, måste ha ständig koll på Theo och det är inte lätt, man kan ju inte fika i lugn och ro! Det är skönt att han och Sebastian börjat leka ganska bra nu, men de snurrar ju upp varandra så det blir mycket stoj och liv... Det märks nu på alla att det är dags för lekparksfikor istället, men som sagt det är ju inte lätt att bestämma väder!

Om en stund kommer Emma (och kanske Fia), skönt att detta är sista föräldrargruppen, för det är inte lätt att klippa och klistra ihop så man får barnvakt! Tycker inte det är så ofta vi behöver barnvakt, det är när det verkligen är måste, typ att vi jobbar eller nåt möte eller så, men det är alltid lika svårt. Och det slutar alltid med att det blir Emma som tar sig upp och hjälper oss! Blir nog till att flytta till Ronneby snart ;-)

Ja som sagt snart sista föräldrargruppen, få ser hur det blir idag, alltid spännande... Hoppas inte vi ska glo på film igen, de har så fruktansvärt obekväma stolar i det rummet! och jag tycker det räcker med film nu! Nu ka jag ta och ploka undan lite, ser för jäkligt ut här, som vanligt tycker jag!

Hej hopp!

Inga kommentarer: