lördag 2 maj 2009

Lördagkväll..

Hej hopp!

Kör lite snabbt om dagen idag. Vaknade vid halv 8 segade oss igenom förmiddagen och gjorde väl oss iordning typ vid 11 :-P Sen åkte vi och tankade och tvättade bilen och handlade lite. Efter det satte jag igång med årets första rabarberpaj (SHIT jag glömde fota den!!). När klockan va runt halv två, lite efter kanske, styrde vi bilen mot Eringsboda! När vi kom dit va det bara Dan hemma men efter en stund kom mamma, sen Emma, och sen trillade även Dea, Daniel och David in... Grillade och åt gott vill jag lova att vi gjorde, fast det va först efter lite solande, fotbollsspel, gungning och korsordslösning... Mycket mysigt har vi haft. Till efterrätt blev det givetvis rabarberpaj då som jag haft med mej, tycker den blev ganska så god faktiskt. Precis innan vi skulle åka hem (typ lite efter 19) så sprang Theo runt runt på nedervången, för er som inte varit där så är det en väldigt fin planlösning så man kan springa som en 8:a på nedervåningen, mycket roligt om man är barn =) Ena kurvan kom väl lite snabbt så efter en stund kom ett illvrål! Då hade han trillat in i hörnet på bordet när han sprang, ingen såg det, men han visade vad som hänt och vilken bula!!
Så då kände vi att det va dags att dra oss hemåt. Men som de flesta som träffat oss vet så blir Theo på lite extra bushumör när han är trött, så när vi packade ihop oss så sprang han i förväg ut och snodde åt sig högtryckstvätten och sprutade in i husvagnen som stod öppen :-P Det kom mest på dörren, tror inte det va mkt som kom in, men så kan de gå när de låtit honom leka med den innan, haha... Man får snabbt ångra en del saker man lärt honom som kanske är mindre smarta ;-)

Vi kom hem runt 20.00, då va det lite kvällsmat, pyjamas och läggning som gällde. Tror han bränt sig lite på örat med, det va lite rött. Måste gå till apoteket med och köpa ny solkräm, nu när jag äntligen hittat våran bamse-kräm. Jessica sa att hon läst i nån tidning att den inte va bra, att det va nåt gift i den... Tycker det är konstigt, varför vet de inte det när de börjar sälja det? Missar de liksom den ingrediensen först eller? Suck, får väl köpa nytt igen och igen och igen eftersom alla regler ändras hela tiden!

Hoppas på mycket sol och värme imorgon så vi kan slappa lite ute i solen och ha det skönt! Ska försöka bli klar i köket med alla grejer med, måste sy om gardinerna med nu när jag har köpt nytt tyg med!

Idag är det ju den 2:a maj, vilket betyder 1 månad kvar till beräknad födelse =) En månad låter ganska så länge tycker jag... Men nu är det ju bara två veckor kvar att jobbar! 9 dagar! varav 6 är nästa vecka...

Nu ska jag lösa lite korsord! Ha en trevlig lördagkväll!

Inga kommentarer: