fredag 29 maj 2009

I´m in looove!

Japp idag när vi kom hem från Nybro så såg jag att locket på postlådan stod upp lite... hihihi, det va som jag misstänkte, MIN NYA PLATTÅNG! Va ju tvungen att testa den direkt och den va kanonbra! Den är från märket Ga.Ma, samma som förra. Beställde den på nätet från en hårsalong i Stockholm. Den lutar lite mkt än bara när den är igång, men det släpper väl när man använt den lite =)

Vi fick en knäpp idag och åkte in till Nybro, för att, jag skojar inte, köpa godis på Lidl, och så blev det McDonalds med... Hehe ganska roligt när vi satt där i goda ro, så kommer Jessica in med småpojkarna och hennes mamma, de skulle till Kalmar och stannade till. Sen när vi skulle gå så gick jag och köpte en maräng swiss (I know, I had to! Man måste passa på, inte många dagar kvar nu ju), när jag kommer ut så står Anna där ute och pratar med grabbarna som gått före, vilket sammanträffande liksom, då har hon vart i Kalmar med sin lilla vovve... Coolt eller hur!

Sen måste jag ju få skryta med min Theo idag med, potträningen går som en dans. Tog av honom blöjan imorse efter frukost, och satte på ny vid 19.30, vid läggdags =) Och inte en endaste olycka på hela dagen! Kan inte va stoltare, till och med när vi va i Nybro, vi stannade vid vägkanten på vägen hem och kissade, vilket han inte hade några problem med alls. Sen va de i lekparken med och busade, inga problem alls! Sjukt gulligt när han är och leker nånstans sen kommer han springande och säger till mej att han måste kissa... så sött, och så blir han så stolt och säger att han är en duktig pojke!

Nu ska jag kika runt lite och kolla lite på teve =)

Detta är min nya plattång förresten =)

1 kommentar:

Malin sa...

Jag springer ner åt gamla industriområdet, tror det heter södra vägen? Sen tar jag in på en grusväg som leder till Lindehult. Jag har sprungit på elljusspåret någon gång men jag tycker det är så himla tråkigt.
Får se när det blir fika nästa gång. Du har väl förhoppningsvis blivit 2 barnsmamma när vi är tillbaka från Mallorca. Men vi löser det! Jessica har mitt mobilnummer om du vill nå mig.
En MASSA lycka till nu inför the big event!
Kram kram!