torsdag 28 maj 2009

Det hjälpte inte....

...att hålla tummarna, får hoppas på imorrn, vill ju gärna kunna styra håret lite med plattisen. Den som väntar på nåt gott!
Theo ville att Liam skulle va hemma idag när vi skulle köra dit med pengar, så vi väntade till typ 11.30 med att köra till affären... Köpte lite bröd och sånt och tog ut pengar, sen när vi kommer till parkeringen så kom en välbekant bil, nämligen Nettan och grabbarna! Antingen handlar vi väldigt ofta båda två eller så är det slumpen som gör att vi träffas på parkeringen hyffsat ofta =)
Vi sa att vi precis skulle köra till dem med pengar, då vände de och körde hem, så fick vi lite fika med =) Inte helt fel det!

När vi kom hem så ser vi att de huggt ner ännu mer framför vårt hus, ser typ alla husen på gatan bredvid nu, inte många träd kvar nu! Ser knasigt ut! Japp så är det. Nu ska vi laga köttfärssås o spaghetti...

Klarar nog hålla bebisen inne idag med, trycker på mer än vanligt idag, men det blir liksom inte värre, så den är nog kvar ett tag till =)

1 kommentar:

Jeanette sa...

Ja det va inte fel med fika idag, tack för besöket! Jag tror nog att du får stå ut med trycket i morgon med för jag tror att bebisen kommer på lördag!
Ha det toppen kram