söndag 10 maj 2009

Godkväll =)


Ja det kan ma säga, nu har jag äntligen jobbat färdigt för denna veckan, och det känns så otroligt skönt. Även om det värker i hela kroppen, allra mest magen kan jag säga... Ryggen har fått ta en del stryk också idag, har knappt kunnat resa mej när jag satt mej ner. Så jag tycker jag förtjänar en ledig dag nu!

När jag kom hem idag så busade vi lite och städade lite, sen grillade vi gott kött och gjorde klyftpotatis med morötter och palsternacka (som alltid när vi grillar)... Sen har vi mest slappat, ätit lite glass och Theo har badat. Efter badet så har han vart såå gosig, han sa att han va bebis och har suttit i mitt knä och ätit och gosat... sååå mysigt =)
Imorrn blir det lekparken om vädret tillåter, men det hoppas vi för vi orkar inte med fiket igen!
Usch jag hoppas inte jag går över tiden, det skulle jag inte palla, är sjukt slut nu. Känner verkligen att det inte är långt kvar. Två kunder idag har sagt att bebisen kommer om två veckor... Men jag räknar inte med att få tidigare, hoppas på att h*n är ganska punktlig! Huvudsaken är att jag inte går över typ tre veckor! Tror denna bebisen är ganska så stor ändå, jag har fått för mej det.
Nu ska jag nog ta och leta reda på sängen för jag är TRÖTT! Om jag inte sagt det innan alltså!? 23 dagar kvar nu! Pusshej

Inga kommentarer: