tisdag 26 maj 2009

En vecka kvar!

En bild från igår på mcDonalds, min gullunge äter äpple, ser dock lite vettskrämd ut ;-)

Vilken underbar dag det varit idag! Vaknade lite i 8 och låg och lyssnade om Theo fortfarande sov, det va väldigt tyst, men jag va så kissnödig så det gjorde ont så jag va tvungen att gå upp, kikade in till honom och han sov såå gott. Så jag hann sminka mej och fixa iordning lite innan han vaknade, skönt när han sover lite längre på mornarna!

Vid 8.30 tiden ringde Malin, vi skulle ju åkt och hälsat på dem idag, men det va lite strul där så de kom hit istället =) Vi åkte till fiket och fikade lite, sen åkte vi hem hit och barnen hoppade lite studsmatta och åt glass! Och vi skvallrade som vanligt ;-) Trist man är när man går hemma, har ju knappt nåt skvaller alls att komma med!
Sen efter de åkte så har vi mest städat, tvättat (typ 4 maskiner) och busat en massa på studsmattan. Är ju inte så bra på att hoppa nu för tiden, är lite feg så känns som ungen kommer flyga ut om jag studsar runt där. Men jag har haft en stor kudde och legat där och solat och Theo har hoppat runt som en galning!
Har fått för mej att jag ska va lite nyttig och börja sortera soporna lite bättre nu, blir så himla mkt sopor annars. Vi har ju faktiskt en fullt fungerande kompost så vad är problemet...?
Har hunnit att än en gång gå igenom bb-väskorna, så nu ska det va klart. Har också fixat iordning blöjhinken och bäddat vagnen med det nytvättade, nyinköpta tummen-bäddset.

Nu blir det nog lite vattenmelon om jag känner mej själv rätt... Mina aningar om att det skulle bli bebis idag känns åt skogen nu, men jag överlever. Har haft en sån underbar dag idag så fortsätter det såhär så går jag gärna tiden ut, vill ju trots allt ha ett junibarn =) Bara en vecka kvar till beräknat datum, och det är ju ingen omöjlighet att klara!

Ha en fin kväll!

2 kommentarer:

Anna & "Ramla Amla" sa...

Åh, såna Tummenlakan har Alma oxå i sin säng.:-) Så FINA!:-)
Puss på er!<3

Ann-Christine sa...

Åå vad vagnen blev fin :-)