tisdag 31 mars 2009

Efter en underbar dag kom en fruktansvärd natt!

Ja i natt jag inte kunnat sova nåt alls typ...
Vi gick och la oss vid 22.00, tänkte att jag skulle passa på och sova lite längre nu eftersom det inte blir så mkt kommande natt. Hade riktiga sammandragningar i magen skitlänge, och så tänker man ju en massa grejer, hade ju aldrig såhär med Theo... Usch va jobbigt, man blir ju nervös och får ännu mer ont för det. Har lite till och från idag med... Försöker vila så mkt som möjligt, men hur lätt är det? Tänk om vi kunde bott lite närmre min familj, där finns det gott om frivilliga som gärna tar hand om Theo ett tag så jag kunde få vila ett par timmar... suck! Emma kommer iallafall upp ikväll och stannar till imorgonkväll och tar hand om busungen medan jag åker till Ullared =) Hon kommer nog va helt slut! Men jag är jättetacksam att hon finns till hands och ställer upp jämt!

Vi har varit på kyrkis en sväng idag. Vi hade bra fikataktik idag. Jag tog Max och försökte få med mej Theo in i fikarummet och tog platser, så fick Maria passa Max ett par sekunder så jag kunde springa och hämta Theo sen hade jag Max, Samuel och Theo medan Nettan fixade frallor och Maria kaffe och saft =) Hehe, planerat in i minsta detalj! Hungriga mammor kan va galna!! ;-)

Idag ska jag jobba, tyvärr, 16-22.15, trist när man måste upp vid halv fyra typ imorrn. Ska va hos Anna 4.40 och i Rävemåla 5.00... Kommer ju inte somna innan halv 12, så det blir inte många timmars sömn här inte! Letar och letar efter min handlarlista, men den är helt borta, har faktiskt börjat på en ny nu. Måste ha lite grejer nedskrivna så jag inte missar allt för mkt.

Nu ska jag se om Theo vill vila en stund, ahn ser ganska trött ut. Vi hade lagt oss så skönt för en timme sen men då ringde telefonen(!!!), så han blev pigg igen...

Ha en trevlig dag+kväll, blir nog inget mer skrivande förrän jag kommit hem typ imorrnkväll!
Pusshej!

Inga kommentarer: