tisdag 3 mars 2009

Tisdag...

Ja idag har det varit kyrkis, mycket roligare nu när Ingrid kommit tillbaka, lite jobbigt med så mkt folk bara. Det är så mkt bebisar på tisdagar, man känner inte en kotte. Det är ju kul med nytt folk, men det blir sånna grupperingar, de med små känner ju varandra så de sitter ju för sig och vi "veteraner" för sig...

Nu har iaf Theo bestämt vad bebisen ska heta om det blir en pojk, Pisse-Nisse! Är han lite "pippi på rymmen"- skadad eller?

Snart kommer barnvakten i form av Theos farmor... Hon skulle visst komma redan vid tre, jag ska sticka vid halv 4 så jag tänkte snart slänga i mej lite mat och hoppas att jag kan hålla mej mätt en stund iallafall... Är ju jämt hungrig! Andreas blir nog några minuter sen för han skulle ha nåt möte så vi tog det säkra före det osäkra och kollade med farmorn om hon kunde komma hit en stund. Och det kunde hon, hon skulle nämligen passa hans kusiner vid typ 17 så det va ganska passande, för en gångs skull.

Imorrn blir det nog fika igen. Jessica skulle kolla på me and i partyt ikväll om det va fler som ville hänga med. Imorrn ska ju Theo med också så vi får se om det är fler som vågar sig dit! ;-)

Ha en trevlig kväll!

1 kommentar:

Jeanette sa...

hej hej!
Jag har bokat in ett nytt me and i och då blir det på en torsdag förmiddag i början av April hoppas att du inte jobbar då kram