måndag 23 mars 2009

Morgon igen!


Theo och jag ligger och slappar i soffan... Mysigt. Känns som att det blir fint väder idag med =) Vi ska dra oss till fiket sen med tänkte vi. Fast det är en stund till...
Theo är iallafall pigg nu, ingen feber sen i lördags lite hostig på natten bara men, det får vi ta... Han ser inte så sjuk ut på bilden ovan va? Han fick bubblor i vattnet igår, det va ett tag sen, jag har glömt köpa det väldigt många gånger nu... Så han roade sig med att göra skägg hela tiden, det va jätteskoj!
Idag ska jag till mvc, 15.00, Andreas kommer hem tidigare så jag kan va där i lugn och ro och verkligen höra vad hon säger och slippa springa efter Theo hela tiden... Ska bli kul och se vad hon har att säga denna gången, förhoppningsvid så får vi lite besked om föräldragruppen. Borde ju börja nu snart tycker jag. Hon sa april- maj men jag hoppas den börjar innan maj, annars vet man ju inte om man hinner gå färdigt innan det är dags... Sist så hann vi precis gå färdigt innan det va dags.

Nu ska vi äta frukost! Pusshej!

1 kommentar:

Fam.Bohman sa...

skönt att han är piggare... Är det fika på måndagar eller, om man blir sugen eller? Tror inte att vi kommer gå föräldrargruppen helt ut... börjar ju inte som sagt förrän i maj... trist..